Fietstocht 2023

Ok dit jaar op 29 juli was de fietstocht weer een groot succes, waar 75 leden aan deelnamen.Op de website zie je een kort verslag met enkele foto's

Ga naar de pagina

Bericht van de voorzitter

Dit wordt de eerste nieuwsbrief sinds ik op 19 juli j.l. tijdens een extra ALV in functie ben gekozen als voorzitter van HPNL Senior. In de nieuwsbrief van juni 2023 is een bio van mij opgenomen. Gemakshalve voeg ik deze ook bij in dit bericht. Ik wil de leden bedanken voor het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven................

Lees verder

Statuten en reglementen

Met ingang van heden zijn de statuten en verschillende reglementen eenvoudig terug te vinden, omdat ze allemaal op een pagina worden gepubliceerd.

ga naar de pagina

Genealogie deel 2

Een tijd geleden heeft Gerrit Woertman genealogie de revue laten passeren.

Maar genealogie geeft niet altijd alle antwoorden. Voor de invoering van de Burgerlijke Stand waren er nog lang niet altijd vaste achternamen. Mensen werden vaak vernoemd naar hun vader, met dan soms ook nog op het platteland de boerderijnaam als “bijnaam”.
Waren al die mensen op een boerderij ook familie?
Vrouwen werden regelmatig niet genoemd in Doopboeken.
Wie zijn de vaders bij ongehuwde moeders?
Kortom veel vragen.

Ga naar de pagina voor meer informatie

NIEUW

Kortingsregeling Centraal Beheer

HP NL Senior heeft een collectiviteitsregeling getroffen met Centraal Beheer. Leden hebben recht op korting wanneer zij een verzekering afsluiten bij Centraal beheer. Heb je al een verzekering afgesloten bij Centraal Beheer, dan kan je alsnog aanspraak maken op de kortingsregeling.

 

Lees het hele artikel

Personeelsvoordeel-winkel

De HP NL Senior Personeelsvoordeelwinkel is geopend voor alle leden! In deze webshop worden exclusieve kortingen gegeven op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer. Profiteer nu geheel vrijblijvend van een steeds wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot wel 70%.

 

Ga naar de pagina voor inlog gegevens

Lezing over HP’s sustainability ambities

Lezing over HPi’s sustainability ambities voor de komende jaren

Thema’s als “Klimaat” en Duurzaamheid” staan tegenwoordig hoog op de agenda. Ook bedrijven zullen rond deze punten een strategie moeten ontwikkelen. Bij HPi is men onder de noemer “Sustainability”  al jaren lang bezig om op heel veel manieren binnen en buiten het bedrijf te werken aan het verbeteren van haar ecologische foodprint. Tevens is daarbij ook veel aandacht voor zowel het personeel als de samenleving. 

Op 11 april organiseren wij ’s middags een virtuele bijeenkomst waar ...................................

Lees het hele artikel

Seniorenweb

Leden van bij de Koepel Gepensioneerden aangesloten verenigingen kunnen een gratis halfjaar-abonnement nemen en kennismaken met de ondersteuning en informatie van SeniorWeb. Op de hieronder vermelde link kunt u zien wat Seniorweb u biedt en kunt u het proefabonnement aanvragen. Het lidmaatschap stopt automatisch na 6 maanden.

Let op ben je lid of lid geweest, dan geldt dit voordeel niet.

Ga naar de website