Verslag ALV 19 augustus 2021

Op 19 augustus gebben we inze eerste hybride ALV gehouden onder grote belangstelling.

Naast het formele gedeelte door de voorzitter zijn er een drietal presentaties gegeven door HPE, HP inc en het HPPF. 

Twee bestuursleden zijn afgetreden Jan Vastbinder en Henk van der Weerdt.

Daarnaast zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd. Peter Mulder en Guus van Charante.

Ook is dit jaar een erelid benoemd. Dit is Frank Schaap voor zijn verdiensten voor de vereniging,

Klik voor de opname en de presentaties op onderstaande link 

Ga naar opnames en presentaties

VGZ Gecovered zorgpremie kortingen

Zoals tijdens de laatste ALV van 19 augustus 2021 is medegedeeld door het bestuur, is HPNL Senior met ingang van 2021 lid geworden van de Koepel Gepensioneerden. In die hoedanigheid kunnen de leden van HPNL Senior daarom nu ook gebruik maken van korting bij verschillende organisaties. Een daarvan is een zorgverzekeraar, de Coöperatie VGZ UA. (www.vgz.nl).

Hierbij wordt er niet per collectiviteit een apart contract ingericht in deze constructie (dus niet een apart contract voor HPNL Senior onder de Koepel), maar wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde Gecoverd contract.  Met andere woorden u als lid van HPNLSenior kunt als deelnemer  individueel gebruik maken van het aanbod van VGZ Zorgverzekering via Gecovered. Onder de tab voordelen staat uitgebreide informatie over de mogelijkheid voor het krijgen van korting.

Ga naar de pagina

NIEUW

Kortingsregeling Centraal Beheer

HP NL Senior heeft een collectiviteitsregeling getroffen met Centraal Beheer. Leden hebben recht op korting wanneer zij een verzekering afsluiten bij Centraal beheer. Heb je al een verzekering afgesloten bij Centraal Beheer, dan kan je alsnog aanspraak maken op de kortingsregeling.

 

Lees het hele artikel

Seniorenweb

Leden van bij de Koepel Gepensioneerden aangesloten verenigingen kunnen een gratis halfjaar-abonnement nemen en kennismaken met de ondersteuning en informatie van SeniorWeb. Op de hieronder vermelde link kunt u zien wat Seniorweb u biedt en kunt u het proefabonnement aanvragen. Het lidmaatschap stopt automatisch na 6 maanden.

Let op ben je lid of lid geweest, dan geldt dit voordeel niet.

Ga naar de website

Personeelsvoordeel-winkel

De HP NL Senior Personeelsvoordeelwinkel is geopend voor alle leden! In deze webshop worden exclusieve kortingen gegeven op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer. Profiteer nu geheel vrijblijvend van een steeds wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot wel 70%.

 

Ga naar de pagina voor inlog gegevens

KNMI gebruikt HPE-supercomputer

KNMI gebruikt HPE-supercomputer om vanaf 2023 betere weersverwachtingen te geven

Het KNMI neemt samen met de meteorologische instituten van Ierland, Denemarken en IJsland vanaf 2023 een nieuwe supercomputer in gebruik. Het computersysteem wordt door HPE gebouwd en draait volledig op groene stroom.

Lees het hele artikel