HP NL Senior Dagje uit op Vliegveld Teuge! Op 30 april, 1 mei of 2 mei

Het voorjaar komt eraan en de vogeltjes vliegen alweer af en aan.
Tijd voor onze HPNL Senior-leden om dit jaar ook weer de vleugels uit te slaan!
En waar kan dat beter dan tijdens het “dagje uit” dat we organiseren op Vliegveld Teuge?

Met de organisatie van Vliegveld Teuge hebben we een mooi programma samengesteld. We bieden meerdere data aan, omdat er op elke dag maximaal 32 deelnemers kunnen meedoen, maar ook om wat flexibiliteit te bieden voor deelname. 

Programma op 30 april, 1 mei, of 2 mei loopt van 10:00 – 16:00 uur

 • 10:00 – 10:30 uur:
  Ontvangst in de Clubsalon van Restaurant Take-off.
  Uiteraard met koffie, thee en iets lekkers.
 • 10:30 uur – 11:45 uur
  Er worden twee groepen gemaakt van ieder maximaal 16 personen.
  Eén groep heeft dan een boeiende interactieve presentatie in het clubgedeelte en de andere groep heeft per bus een rondgang over het vliegveld Teuge, waar wordt uitgestapt bij de verschillende bedrijven voor een kijkje achter de (val)- schermen, of b.v. de techniek van vol elektrisch vliegen. Dit laatste is al enige tijd “Business as usual” voor dit vliegveld.
 • 12:00 uur – 13:00 uur
  Een voortreffelijke gezamenlijke Lunch met soep, gevarieerde broodjes, salade en daarbij iets te drinken in het Restaurant van Take-off. Bij mooi weer en daar hopen wij op, kan ook gebruik worden gemaakt van het terras, dat grens aan de startbaan van het vliegveld. Dieet wensen kun je aangeven op het registratieformulier.
 • 13:15 uur – 14:30 uur
  In dit tijdslot wisselen de groepen en heeft de ene groep de rondleiding en wordt voor de andere de presentatie verzorgd in de clubsalon.
 • 15:00 uur – 16:00 uur
  Gezamenlijk borreluurtje op het Clubterras of binnen, De consumpties zijn hierbij voor eigen rekening.

Meer informatie over de rondleiding:

Tijdens de rondleiding in de 16-persoons bus krijgen we een interessant kijkje achter de schermen van de bedrijven en verenigingen op vliegveld Teuge. Wij bezoeken onder andere E-Deck (100% elektrisch vliegen), de zweefvliegvereniging, het Nationaal Parachutecentrum en een onderhoudsbedrijf.

Meer informatie over de presentatie:

Tijdens de presentatie horen we hoe het vliegen op Teuge nu en in het verleden is gegaan. Met behulp van video’s, foto’s, plaatjes en verhalen zal een indruk worden gegeven hoe het vliegen de afgelopen 50 jaar is veranderd van pionieren naar een professioneel gebeuren. Aan de hand van Anekdotes krijgen we een beeld wat er allemaal is veranderd in de techniek, luchtvaartregels en theorie. En uiteraard kunnen er ook vragen worden gesteld.

Registratie:

Geef hier s.v.p. aan of je alleen of samen komt, of er rekening gehouden moet worden met dieetaanpassingen en op welke dag je wilt komen: 30 april, 1 mei of 2 mei.

Bij overboekingen van een dag (max 32 deelnemers) wordt registratie voor die dag geblokkeerd op de site. Wij verzoeken je in dat geval een keuze te maken uit een van de resterende dagen. Is ruimte voor deelname op 1 van deze 3 dagen niet meer beschikbaar, dan is er mogelijk een optie om uit te wijken naar een dag in de daaropvolgende week. Hiervoor is voorlopig 7 mei gereserveerd. Of deze dag beschikbaar komt hangt af van het aantal aanmeldingen dat wij ontvangen en een besluit hierover volgt daarom later.

Je krijgt een bevestiging voor je voorkeursdatum op basis van first-come-first-serve en de ontvangst van je eigen bijdrage.

De eigen bijdrage is slechts een deel van het totaalbedrag en bedraagt € 25,- per persoon.

Voor vragen: Stuur een mail naar secretaris-1@hpnlsenior.nl

De locatie:

Vliegveld Teuge (vlak bij Apeldoorn)

Restaurant Take Off
De Zanden 13
7395 PA  Teuge

Nadere info van de locatie is te vinden op : Restaurant Take Off

Algemene  info over het vliegveld is te vinden op: Teuge International Airport (teuge-airport.nl)

Zin in deze dag?  Meld je aan via de hieronder aangegeven link.

 

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten en bij te praten.

Hartelijke groet,

Organisatie HP NL Senior

Ga naar de inhoud