Chris van Maaren

Beste (ex-) collega’s van HP(E), Onlangs ben ik gevraagd om zitting te nemen in het bestuur van HPNL Senior. Lijkt me enorm leuk en ik wil daar ook graag gehoor aan geven. Ik zal me even kort voorstellen. Op dit moment ben ik 65 jaar en sinds 2 jaar niet meer werkzaam voor HPE. Mijn carrière bij deze organisatie ben ik begonnen in 1988 bij Digital Equipment. Destijds ingehuurd als product manager voor de storage producten. In eerste instantie voor de Nederlandse BV en later voor EMEA. Bij terugkomst vanuit EMEA werden we al snel overgenomen door Compaq. Daar ben ik toen begonnen als product (category) manager voor de NonStop (Tandem) productlijn. Zowel de hardware als software. Dit werd onderdeel van de later gevormde BCS (Business Critical Systems) organisatie. Na de overname door HP ben ik door personeelsverloop steeds meer producten erbij gaan doen. Dus ook de aloude OpenVMS/ Alpha producten maar ook de nieuwere HP-UX/ Integrity hardware en software producten. Nog later besloot men om binnen BCS ook verschillende appliances toe te voegen zowel Neoview Database systemen, PDW (parallel datawarehouse) van Microsoft en met name de SAP HANA appliances. De High Analytics appliances gebaseerd op de database software van SAP. Op dit moment ben ik samen met mijn vrouw en nog twee thuis wonende kinderen woonachtig in Halsteren, nabij Bergen op Zoom. Het dorp van de beroemde kickbokser Rico Verhoeven en de op 1 na grootste Intratuin van Nederland met hun prijswinnende kerstshows. In mijn vrije tijd doe ik aan Badminton, en besteed ik veel tijd aan wandelen en fietsen. En ook graag ik graag naar muziekconcerten en Theater. Chris van Maaren Dat was het even voor nu. Ik hoop jullie snel te spreken. 

Ga naar de inhoud