voordeel regelingen voor onze leden

Leden van HPNL Senior kunnen genieten van de vele voordelen, die de vereniging heeft te bieden. Alle voordelen vindt je op deze pagina.

HP Store

Korting op HP -producten

HPNL Senior Shop & Kortingsregeling

Leden van HPNL Senior krijgen korting bij HP met toegang tot de medewerkerswinkel van HP én een speciale kortingsregeling. Op deze pagina lees je hoe je gebruik kunt maken van de speciale voordelen bij HP!

De medewerkerswinkel van HP

In de medewerkerswinkel krijgt het personeel van HP korting op het gehele assortiment. De mederkerswinkel is een afgeschermd gedeelte van de HP Online Store, waar uitsluitend medewerkers van HP producten kunnen kopen tegen scherpe personeel prijzen. Ook de leden van HP NL Senior kunnen hiervan gebruik maken. Middels een speciale link op deze pagina kom je als lid direct in de HPNL Senior Shop (Medewerkerswinkel met extra voordeel) en kun je direct bestellen met korting.

De korting in de medewerkerswinkel ligt tussen de 5% en 25% en elke maand zijn er nieuwe extra scherpe aanbiedingen. De bestellingen worden gratis verzonden en bij vragen helpen de specialisten van de klantenservice je graag verder. 

Klik op de button HP Store onder dit artikel om naar de medewerkerswinkel te gaan 

 Let op!  Alleen via deze link is de kortingsregeling van toepassing

De 10% kortingsregeling

Leden van HPNL Senior kunnen tevens gebruik maken van de extra kortingsregeling voor medewerkers, oud-medewerkers en gepensioneerden. De korting van 10% geldt op aankopen in de medewerkerswinkel en is het hele jaar te gebruiken via een kortingscode.

Hoe werkt het?

Voeg een product toe aan het winkelmandje en vul de kortingscode HPIHPS10 in bij het afrekenen in het daarvoor bestemde vakje. De korting wordt nu automatisch verwerkt en je kunt verder naar betalen.

Let op:

  • De kortingsregeling is enkel te gebruiken in de medewerkerswinkel van HP Online Store en werkt alleen via onderstaande button
  • De korting is 10% van de aankoop met een limiet van €300,- per persoon op jaarbasis, oftewel een totale aankoopwaarde van €3.000,-.
  • HP monitort het gebruik van de kortingsregeling. Mogelijke overschrijding van de limiet kan van invloed zijn op de kortingsregeling.
  • Je bent vrij om buiten de kortingsregeling aankopen te doen in de medewerkerswinkel.

 

Vragen of advies over producten of een reeds geplaatste bestelling?

Neem contact op met de klantenservice van HP Store via:

  • Per telefoon: 020 – 654 5214
  • Per e-mail: nlstore.postsales@hp.com

Heb je een vraag over de toegang tot de medewerkerswinkel, een ander reeds bestaand account bij HP Store of de kortingscode?  

Neem dan contact op met Remco van Rijn van HP door een e-mail te sturen naar remco.van.rijn1@hp.com.

Heb je een vraag over de kortingsregeling?

Neem contact op met het bestuur van HPNL Senior. Zij zijn op de hoogte van alle met HP gemaakte afspraken rondom de kortingsregeling. Gebruik hiervoor het volgende mailadres:  hpstore@hpnlsenior.nl

MyShop de Philips personeelswinkel

Philips MyShop is de personeelswinkel vppr Philips personeel. Mede door onze collega’s met een Philips achtergrond kKunnen de leden van HPNL Senior ook hier hun producten aanschaffen voor personeel prijzen. Er is een ruime keuze of het nu gaat om beeld en geluid of huishoudelijke artikelen, in MyShop heb je een ruime keuze tot aan licht en persoonlijke verzorging toe.

Philips Myshop
Philips Personeelswinkel

Philips MyShop

Onze leden hebben, mits woonachtig in Nederland, België of Duitsland, toegang tot MyShop, de vroegere Philips personeelswinkels. Alle leden die instemmen met het verstrekken van hun naam en adres aan MyShop ontvangen een pasje dat toegang geeft tot de web site en de winkels.

Over Philips myshop

Philips myshop wil op een actieve, creatieve en klantvriendelijke manier Philips producten en diensten aan haar klanten demonstreren, aanbieden en verkopen. Philips producten en diensten zijn erop gericht het leven van mensen aangenamer te maken.

In de missie van Philips staat hierover:
“Together in 2013 we’ll deliver Healthcare solutions, energy efficient Lighting solutions and exciting Lifestyle products and we’ll improve the lives of 1,8 billion people”.

Het betreft naast Consumer Lifestyle, Lighting en Healtcare producten ook TV en Lifestyle entertainment producten.

Philips myshop doet dit door:
– voor haar klanten een “thuis” te creëren, waar Philips producten getoond en gedemonstreerd worden in hun toepassingen. Dus geen showroom van producten maar een interactief theater van hoe de producten het leven van mensen aangenamer kunnen maken
– in een omgeving waar Klantvriendelijkheid, Gastvrijheid, Beleving, Innovatie, Creativiteit en Maatschappelijke Betrokkenheid centraal staan
– in een volledig geïntegreerde on- en offline organisatie

 

Philips myshop Online is 24/7 geopend voor informatie en aankopen.

Daarnaast heeft u met uw Philips myshop pas toegang tot de fysieke myshop winkel in Eindhoven.

Philips myshop Eindhoven:
Frederiklaan 10c (Philips Stadion).
5616 NH Eindhoven Nederland
Telefoon: 0031 40 4006190

Openingstijden:
Ma t/m vr: 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Kortingsregeling Centraal Beheer

HP NL Senior heeft een collectiviteitsregeling getroffen met Centraal Beheer.  Leden hebben recht op korting wanneer zij een verzekering afsluiten bij Centraal beheer. Heb je al een verzekering afgesloten bij Centraal Beheer, dan kan je alsnog aanspraak maken op de kortingsregeling.

Deze korting varieert van 5 tot 10% afhankelijk van het soort verzekering.

Ga naar de website van Centraal Beheer met de volgende link: www.centraalbeheer.nl/53089. Daar vind je informatie over de verzekeringen waarop de korting van toepassing is. 

Een greep uit de verzekeringen:

Het collectiviteitsnummer  (werkgeversnummer) van HP NL Senior is 53089 

Hebben je al verzekeringen bij Centraal Beheer afgesloten? Dan koppelen zij via uw werkgevernummer 53089 de collectiviteit aan je verzekeringen. Dit kan eenvoudig via Mijn Centraal Beheer. Of door ‘Even Apeldoorn’ te bellen: (055) 579 8000.

Personeelsvoordeelwinkel

De HP NL Senior Personeelsvoordeelwinkel is geopend voor alle leden! In deze webshop worden exclusieve kortingen gegeven op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer. Profiteer nu geheel vrijblijvend van een steeds wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot wel 70%.

Doe er je voordeel mee en bekijk nu de beste aanbiedingen van deze week!

Klik hier om naar de shop te gaan. en gebruik de volgende inloggegevens  Gebruikersnaam: HPNLSENIOR  Wachtwoord: HP!20*05

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

– Als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen

– Maak iedere maand kans op €25,- shoptegoed

– €7,50 korting op je verjaardag

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

LKGX Support & Communicatie

Via de link: https://www.lkgx.nl/home/lkgx-voucher-1/ kunt u als lid van HPNL Senior een legitimatie voucher downloaden. Met dit voucher, ter grote van een pasje, heeft u altijd de websitegegevens en legitimatie bewijs bij de hand, indien nodig.

Contactgegevens:

 www.LKGX.nl/home/contact

LKGX is dé site voor 50 plussers in Nederland.

Al ruim 10 jaar realiseert en presenteert LKGX arrangementen, aanbiedingen en/of voordeel voor de doelgroep 50 plus.

Het gevarieerde pakket omvat leuke en praktische zaken, landelijk verspreid. Op de site van www.LKGX.nl staan deze onderverdeeld in rubrieken van Reizen, Recreatie & Ontspanning tot Zorg & Welzijn. Deze rubrieken staan bovenaan iedere pagina vermeld. Wanneer u op de rubriek van uw keuze klikt ziet links op de pagina (onder het LKGX logo met blauwe tekst) een keuze menu. Wanneer u nu verder klikt komt u vanzelf bij het bedrijf of accommodatie van uw keuze.

De rubriek Zorg & Welzijn is speciaal voor personen met een handicap of beperking. Hier vindt u diverse bedrijven, accommodaties en faciliteiten verzameld die vaak extra mogelijkheden bieden voor deze specifieke doelgroep.

Leden van HPNL Senior kunnen gebruik maken van de diverse mogelijkheden die LKGX.nl biedt.

 

SeniorWeb: de computerhulp voor u

Maak nu 6 maanden gratis kennis met het lidmaatschap

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg

Over SeniorWeb 

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 500 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Al meer dan 25 jaar maken wij senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. Onze leden waarderen dit al jaren met een ruime 8 en daar zijn wij erg trots op! 

Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie 

Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag. 

Computerhulp die bij u past 

Hebt u een computervraag of een vraag over een digitaal onderwerp? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis. 

U kunt ook terecht bij een van onze 500 leslocaties in het hele land voor computerhulp, technische ondersteuning en voor handige (online) cursussen, workshops en inloopuren. Onze vrijwilligers helpen u graag. Deze locaties vindt u op de website van SeniorWeb: https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt

Informatie en aanmelden 6 maanden gratis lidmaatschap

Al 150.000 mensen zijn lid en waarderen ons lidmaatschap al jaren met een 8! Wilt u ook lid worden? Maak nu 6 maanden gratis* kennis met via www.seniorweb.nl/senioren  of neem contact met ons op via 030 – 276 99 65. We helpen u graag! 

Uw profiteert 6 maanden lang van:

·         Hulp via internet, via de telefoon of bij u thuis

·         Volg online cursussen, thuis of in de buurt

·         2 x computertijdschrift Enter

·         Wekelijks informatieve nieuwsbrieven

·         Deskundige controle van verdachte mails

·         Voordelige computerboeken en accessoires kopen

*Het gratis lidmaatschap kan alleen worden afgesloten door mensen die nog geen SeniorWeb-lid zijn en nog nooit SeniorWeb-lid zijn geweest. 

Ga naar de inhoud