Met de komende feestdagen voor de deur en de huidige corona maatregelen, kan HPNL Senior wellicht enige verlichting brengen in deze periode. In deze nieuwsflits brengen we een nieuw voordeel voor onze leden.

NIEUW:
 
HPNL SENIOR Personeelsvoordeelwinkel !


In deze webshop worden exclusieve kortingen aangeboden op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer. Je kunt vanaf nu geheel vrijblijvend profiteren van een steeds wisselend en gevarieerd aanbod met kortingen tot wel 70% op de reguliere winkelprijzen.
De webshop is vanaf nu toegankelijk voor alle leden van HP NL SeniorHoe werkt het?

Via een link, QR-code of met de inlog gegevens op onze website kan je vrijblijvend gebruik maken van het platform. Indien gewenst ontvang je een mailing op het geregistreerde e-mail adres, zodat je geen enkele mail meer mist. Alle bestellingen worden netjes thuisbezorgd door POSTNL met Track&Trace code.

Om welke A-merken gaat het?

Je kunt producten bestellen van Gaastra, Bosch, AEG, Björn Borg, Apple, Samsung, HP en nog veel meer.  Dat is toch fantastisch?
En dat alles tegen kortingspercentages tot wel 70%.
 
Naar de voordeelwinkel website!

Op de website van HPNL Senior staat de link naar de personeelsvoordeelwinkel. Tevens de daarbij behorende gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen.

Ook is het mogelijk een app te laden op je mobiel. Hiervoor kun je een van onderstaande QR codes gebruiken. Voor de inlogcodes moet je naar de website van HPNL Senio.

Klik HIER om naar onze website te gaan
Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van HP NL Senior

 
Klaas Nienhuis
Voorzitter HPNL Senior