Afdrukken

Afgelopen woensdag hebben we voor het eerst virtueel met een groep leden bij elkaar gezeten. Dit werd, onder de huidige omstandigheden, unaniem ervaren als een leuk alternatief voor een Face to Face  bijeenkomst.
Na afloop zijn we overgestapt naar een “borrel-applicatie” van de firma Mibo. Op een in HP kleuren ingericht winters eiland konden de leden nog in kleine groepjes napraten en herinneringen ophalen.
Deze omgeving kun je nog tot in het nieuwe jaar ( t/m 8 januari) bezoeken met andere leden of met b.v. je familie. Een echte aanrader.
 
Via de hieronder aangegeven link kun je inloggen. Je hebt de keuze uit 3 eilanden, 2 in Winter/Kerst uitvoering en 1  tropisch eiland. Geen CO2 uitstoot en ook geen 1.5m regels. Hoe leuk kan het zijn. Meer detail vind je in het bijgesloten “Mibo voor Dummy’s” document.
 
Inloggegevens voor de Mibo-applicatie.
Inlog URL: https://getmibo.com/event/wait/Hi7vTavPAwWgAnaTLv1K/nbxsu9
 
Voor het komende jaar gaan we zeker door met het organiseren van virtuele bijeenkomsten. We gaan in de komende nieuwsbrieven en flashes dieper in op de onderwerpen die we nu in gedachten hebben.
Als indicatie in januari een Nieuwjaarsbijeenkomst met directieleden van HPE en HPi en in de maanden daarna komen dan onderwerpen als Pensioen, Domotica, Genealogie en een overzicht van het HPi productenpakket dat wij middels de personeelsaankoopregeling kunnen aanschaffen. Dit alles nog onder enig voorbehoud, want nog niet alle content is beschikbaar.