Vrijwilligers gezocht

We hopen dat dit bericht jullie in goede gezondheid aantreft. We zijn verheugd om jullie op de hoogte te brengen van een opwindende kans om meer betrokken te raken bij onze vereniging voor gepensioneerden, HPNL Senior!

We zijn momenteel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om verschillende cruciale functies binnen de vereniging te vervullen. Of je nu een passie hebt voor communicatie, een talent hebt voor het organiseren van evenementen, of een diepgaande kennis hebt van pensioenaangelegenheden, we hebben een plek voor jou!

Communicatieteam:

  • Ben jij bedreven in het overbrengen van boodschappen en ideeën? Sluit je aan bij ons communicatieteam en help ons om effectief te communiceren met onze leden en de bredere gemeenschap.

Evenementenorganisatoren:

  • Heb je een creatieve geest en een passie voor het creëren van gedenkwaardige momenten? Word een evenementenorganisator en help ons bij het plannen en uitvoeren van boeiende activiteiten voor onze leden.

Bestuursleden:

  • Heb je een scherp inzicht in strategische besluitvorming en beleidsvorming? Overweeg om deel uit te maken van ons bestuur en help bij het sturen van de richting van onze vereniging.

Pensioenexperts:

  • Beschik je over diepgaande kennis van pensioenaangelegenheden? Word een waardevolle bron voor onze leden en bied begeleiding op dit cruciale gebied.

 

Hoe kun je meedoen:

Als je interesse hebt om deel uit te maken van ons team en een positieve impact te hebben op de levens van gepensioneerden, neem dan alsjeblieft contact met ons op via secretaris-1@hpnlsenior.nl

We kijken er naar uit om samen met jou onze vereniging te versterken en een bloeiende omgeving te creëren voor alle leden.

Ga naar de inhoud