Website Nieuws

Op deze pagina plaatsen we informatie over de website.

Zo kun je hier lezen hoe je email adres kan worden gewijzigd.

Ga naar website-nieuws

Fietstocht 2019

Het Fietsgilde ‘t Gooi organiseert dit jaar 2019 voor HPNL Senior wederom een fietstocht. De fietstocht wordt gehouden op 17 augustus 2019 in het Eem-gebied.

Noteer deze datum alvast in uw agenda.

De start is in Baarn bij het Restaurant Greenfield’s en de lunch zal in principe door Concordia te Hoogland worden verzorgt.

lees meer

Invloed van het coronavirus op de plannen van HPNLSenior

Al bijna twee maanden wordt ons leven bepaald door het Corona Virus. En helaas ziet het er niet naar uit dat dit snel tot het verleden behoort.

We worden beperkt in ons doen en laten en sociale contacten zijn op dit moment nog onmogelijk. Of we moeten al gebruik maken van Sociale Media. Dit geld ook voor HPNL Senior.

Voor dit jaar staan er een aantal activiteiten in de planning. Als eerste de Algemene Ledenvergadering, die inmiddels voor 29 april is afgelast. Maar daarnaast ook nog de jaarlijks fietstocht, het lustrum en een bezoek aan het computermuseum in Leiden.

lees meer

Foto's lustrum 2016

Het lustrum feest 2016 werd gehouden op de Batavia werf in Lelystad.  Voor foto's klik op onderstaande button.

 

Ga naar foto's lustrum

Bezoek 3-D printing

Ook het 2de bezoek aan de firma Landré op 28 februari j.l. was weer een succes. Het werd wel even spannend zo aan de vooravond van de Covid-19 uitbraak. De voor de hand liggende vraag was, of het wel door kon gaan. De eerste ziektegevallen waren al gemeld. Na overleg onder de deelnemers en een gesprekje met de directie van Landré bleek, dat de meerderheid het verantwoord vond om door te zetten. Natuurlijk met in acht name van de toen nog soepele regels, is het uiteindelijk uitstekend gelukt. Wederom...……...

lees het hele verhaal

Nieuwsbrieven

Vanaf 1 januari 2009 heeft HPNL Senior regelmatig nieuwsbrieven verstuurd aan haar leden.

Hier ziet U een overzicht:

Ga naar Nieuwsbrief pagina