Informatiebijeenkomst over Genealogie / DNA

Op 13 april organiseren we weer een zoom meeting voor all leden. Dit keer is het onderwerp Genealogie / DNA.

Gerrit Woertman weet alles te vertellen over Genealogie, mede uit eigen ervaring.  Een boeiend onderwerp waarin je veel verrassingen kunt tegenkomen.

Wil je meer weten, meldt je dan aan in het gebruikersprofiel of klik hier

Lees het hele artikel

Informatie bijeenkomst Pensioen

Wat gebeurt er met ons pensioen?

Afgelopen jaar hebben we in de media van alles kunnen lezen over het nieuwe pensioenakkoord. Echter wat dat nu precies betekent voor ons pensioen is voor velen niet duidelijk geworden. Dan komt daarbij ook nog eens de aankondiging dat de werkgevers het pensioenfonds willen verlaten en overstappen naar Centraal Beheer APF. Hierbij zullen velen zich opnieuw afvragen wat gaat dit voor ons betekenen. En is de combinatie van de twee wel wenselijk. Tijdens het webinar op 23 maart zijn vele vragen beantwoord.

Ga naar de link van het webinar

Invloed van het coronavirus op de plannen van HPNLSenior

Al bijna twee maanden wordt ons leven bepaald door het Corona Virus. En helaas ziet het er niet naar uit dat dit snel tot het verleden behoort.

We worden beperkt in ons doen en laten en sociale contacten zijn op dit moment nog onmogelijk. Of we moeten al gebruik maken van Sociale Media. Dit geld ook voor HPNL Senior.

Voor dit jaar staan er een aantal activiteiten in de planning. Als eerste de Algemene Ledenvergadering, die inmiddels voor 29 april is afgelast. Maar daarnaast ook nog de jaarlijks fietstocht, het lustrum en een bezoek aan het computermuseum in Leiden.

lees meer

Website Nieuws

Op deze pagina plaatsen we informatie over de website.

Zo kun je hier lezen hoe je email adres kan worden gewijzigd.

Ga naar website-nieuws

Corona vaccinatie informatie

Dit is een bericht van het VWS Communicatieteam Vaccinatie.
We willen u graag op de hoogte houden van de laatste stand van zaken over de communicatie rondom coronavaccinatie. Ook vindt u in deze mail beschikbare materialen die binnen het eigen netwerk en op de eigen kanalen kan worden gedeeld.

lees het hele verhaal

Nieuwsbrieven

Vanaf 1 januari 2009 heeft HPNL Senior regelmatig nieuwsbrieven verstuurd aan haar leden.

Hier ziet U een overzicht:

Ga naar Nieuwsbrief pagina