ALV 19 augustus 2021

Dit jaar wordt de ALV op 21 augustus 2021 gehouden. 

Het is een bijzondere ALV i.v.m. Corona.

Tijdens de ALV kunnen we een beperkt aantal bezoekers toelaten. Hoeveel is nog niet zeker en zal afhangen van de geldende maatregelen op 21 augustus. Op dit moment is het 30. Daarnaast zijn de tijden aangepast. We beginnen nu om 10 uur en eindigen met een uitgebreide lunch om 13.00 uur

Ook de locatie is nieuw. Dit jaar wordt de ALV gehouden in Groot Kievitsdal te Baarn. 

Voor diegene die niet aanwezig kunnen of mogen zijn is de ALV tevens via zppm te volgen. Via zoom kan eveneens worden gestemd en is het stellen van vragen mogelijk.

Voor het bezoeken van Kievitsdal is een bewijs nodig dat je bent gevaccineerd.

Aanmelden kan via het gebruikersmenu  of klik op de link van het programma.

Programma

Informatie bijeenkomst Pensioen

Wat gebeurt er met ons pensioen?

Afgelopen jaar hebben we in de media van alles kunnen lezen over het nieuwe pensioenakkoord. Echter wat dat nu precies betekent voor ons pensioen is voor velen niet duidelijk geworden. Dan komt daarbij ook nog eens de aankondiging dat de werkgevers het pensioenfonds willen verlaten en overstappen naar Centraal Beheer APF. Hierbij zullen velen zich opnieuw afvragen wat gaat dit voor ons betekenen. En is de combinatie van de twee wel wenselijk. Tijdens het webinar op 23 maart zijn vele vragen beantwoord.

Ga naar de link van het webinar

Informatiebijeenkomst Domotica

In deze sessie zal aandacht worden besteed aan trends en we bespreken ook een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden bij de keuze rond aanschaf van producten. Daarnaast zal er een voorbeeld behandelt worden waarin je kunt zien wat er zoal mogelijk is. Er zijn heel veel gebieden die je zou kunnen automatiseren maar het gaat te ver om deze allemaal in detail te bespreken. We hebben daarom gekozen er één gebied uit te lichten, Energie. Veel mensen hebben al een combinatie van b.v. CV, zonnepanelen een slimme thermostaat of een slimme meter en ook energie opslag komt op ons af. Dit koppelen aan de rest van het slimme huis is een hot thema in Domotica land.

De bijeenkomst is gehouden  op dinsdag 11 mei  om 15.00  uur

De bijeenkomst is opgenomen en kan je bekijken door op onderstaande knop te klikken.

Ga naar de opname

Website Nieuws

Op deze pagina plaatsen we informatie over de website.

Zo kun je hier lezen hoe je email adres kan worden gewijzigd.

Ga naar website-nieuws

Lezing zuid Afrika

 

Op  17 juni hebben Rob Sijm en Henk van de Weerdt een lezing gegeven over Zuid Afrika. Tijdens de lezing bleek dat onder de belangstellenden meer mensen ervaring hadden met reizen naar dit boeiend werelddeel. 

Wil je deze lezing nog eens zien of de presentaties nalezen klik dan op de link hieronder

 

Meer info

Nieuwsbrieven

Vanaf 1 januari 2009 heeft HPNL Senior regelmatig nieuwsbrieven verstuurd aan haar leden.

Hier ziet U een overzicht:

Ga naar Nieuwsbrief pagina